Nu tillträder vi tre av våra nya vård- och omsorgsboenden i Syd- och Västsverige

Nu inviger vi tre av våra nya vård- och omsorgsboenden i Syd- och Västsverige. Under torsdagen den 2 september tillträdes de nya boendena med Attendo som hyresgäst. Boendena är belägna i Härryda, Halmstad, Kävlinge och Trelleborg. I Trelleborg var Attendos verksamhetschef Maria Hemåker Apell på plats med Vecturas tekniska förvaltare Jesper Forslund.

-Jag är väldig glad att vi har tillträtt denna fina portfölj med fastigheter, och ser framemot att fortsätta att förvalta fastigheterna i vår regi, säger Jesper Forslund, teknisk förvaltare på Vectura.

-Arbetet innan sommaren med att genomföra transaktionen var intensiv och målfokuserad. Samtidigt som det var intensivt var det också en smidig process där vår dialog med Eirhem var väldigt bra. Därför känns det fantastiskt att vi idag även är i mål med tillträde för tre av de fyra äldreboenden som Eirhem utvecklat. Det fjärde äldreboendet tillträder vi i samband med färdigställande. Ett perfekt tillskott till vårt befintliga bestånd, säger Katarina Fu, Affärsområdeschef Samhällsfastigheter på Vectura.

Länk till MyNewsdesk